Chi siamo

La Mar agencija za posredovanje u prometu nekretninama je licencirana agencija upisana prema Rješenju Ministarstva gospodarstva, rada, poduzetništva i obrta u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, registarski broj: 19/20, sa osiguranom djelatnosti kod Euroherc osiguranja d.d., a čije poslovanje je u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretninama.

Osim pružanja usluge posredovanja pri prodaji, kupnji, najmu ili zamjeni nekretnine, u suradnji sa poslovnim partnerima, našim klijentima možemo ponuditi i sljedece usluge:

  • pravna pomoć vezana za nekretnine
  • adaptacije nekretnina
  • arhitektonske usluge interijera i eksterijera
  • legalizacija nekretnine
  • procjena nekretnine od strane zakonski ovlaštenog procjenitelja
  • izrada certifikata energetske učinkovitosti

Dugogodišnje iskustvo na području rada sa nekretninama opravdano je zadovoljstvom, povjerenjem i preporukama mnogobrojnih klijenata. Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija.

Suradnja sa odvjetničkim uredom u Zagrebu i Rijeci posebno specijalizirani za imovinsko-pravne odnose, konzultacije i pravno praćenje, predstavlja temelj svake uspješne realizacije pravnog posla.

Aktivno pratimo situaciju na tržištu, promatramo, analiziramo i vodimo evidencije o promjenama jer smatramo da donošenje pravilnih odluka u vezi raspolaganja nekretninom zahtjeva stručnost, razboritost i povezivanje tržišnih prilika.

Cilj La Mar agencije je pružanje profesionalne usluge i kvalitete sa individualnim pristupom svakom klijentu.

Podaci o obrtu:
Obrt: La Mar nekretnine, obrt za poslovanje nekretninama i druge poslovne usluge, vl. Marijana Maloča, Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
Skraćeni naziv: La Mar nekretnine
Sjedište: Ulica Nikole Tesle 14/1, Zagreb
Adresa poslovanja: Ulica Nikole Tesle 14/1, Zagreb
Matični broj obrta: 98118633
Oib: 86375621048
Osiguravatelj profesionalne djelatnosti: Euroherc osiguranje d.d.broj: 804223479
Br.upisa u registar posrednika: 19/20

Podaci o tvrtci:
Adria La Mar nekretnine d.o.o.
Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
OIB: 04801647872
Član uprave: Marijana Maloča
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti
MBS: 081385778, Trgovački sud u Zagrebu
Polica osiguranja od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina broj: 804324328
IBAN: HR22 2402006 1101 0428 49. Erste&Steiermärkische Bank d.d, Zagreb.

Questo sito Web sta lasciando "cookie" sul tuo computer ai fini della navigazione dei contenuti e della raccolta di statistiche di utilizzo anonime. Usando questo sito web confermi di essere d'accordo con questo.