O nama

Agencija Adria La Mar nekretnine d.o.o. posluje sukladno Rješenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te je upisana u registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a čije poslovanje je u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretninama.

Dugogodišnje iskustvo na području rada sa nekretninama, još od 2013.godine, opravdano je zadovoljstvom, povjerenjem i preporukama mnogobrojnih klijenata. Nekretnine koje su ponuđene na tržištu od strane naše agencije su legalne te zadovoljavaju tehničke preduvjete za prodaju kao i sve potrebne dozvole izdane od strane državnih institucija.

Aktivno pratimo situaciju na tržištu koje se konstantno mijenja, neprestano se usavršavamo, promatramo, analiziramo i vodimo evidencije o promjenama jer smatramo da donošenje pravilnih odluka u vezi raspolaganja nekretninom zahtjeva stručnost, razboritost i prepoznavanje tržišnih prilika.

Osim pružanja usluge posredovanja pri prodaji, kupnji, najmu, zakupu ili zamjeni nekretnine, u suradnji sa poslovnim partnerima, našim klijentima možemo ponuditi i sljedeće usluge:

  • pravna pomoć vezana za nekretnine
  • adaptacije nekretnina
  • arhitektonske usluge interijera i eksterijera
  • legalizacija nekretnine
  • procjena nekretnine od strane zakonski ovlaštenog procjenitelja
  • izrada certifikata energetske učinkovitosti

Adria La Mar agencija pruža kvalitetnu profesionalnu uslugu sa najvišim etičkim standardima uz njegovanje dugoročnih odnosa sa klijentima temeljenih na povjerenju, sigurnosti i stručnosti uz zadovoljstvo svih strana uključenih u realizaciju kupoprodaje

Podaci o tvrtci:
Adria La Mar nekretnine d.o.o.
Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
OIB: 04801647872
Član uprave: Marijana Maloča
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti
MBS: 081385778, Trgovački sud u Zagrebu
Polica osiguranja od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina broj: 804324328
IBAN: HR22 2402006 1101 0428 49. Erste&Steiermärkische Bank d.d, Zagreb.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".