About Us

Agencija Adria La Mar nekretnine d.o.o. posluje sukladno Rješenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te je upisana u registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a čije poslovanje je u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretninama.

Dugogodišnje iskustvo na području rada sa nekretninama, još od 2013.godine, opravdano je zadovoljstvom, povjerenjem i preporukama mnogobrojnih klijenata. Nekretnine koje su ponuđene na tržištu od strane naše agencije su legalne te zadovoljavaju tehničke preduvjete za prodaju kao i sve potrebne dozvole izdane od strane državnih institucija.

Aktivno pratimo situaciju na tržištu koje se konstantno mijenja, neprestano se usavršavamo, promatramo, analiziramo i vodimo evidencije o promjenama jer smatramo da donošenje pravilnih odluka u vezi raspolaganja nekretninom zahtjeva stručnost, razboritost i prepoznavanje tržišnih prilika.

Osim pružanja usluge posredovanja pri prodaji, kupnji, najmu, zakupu ili zamjeni nekretnine, u suradnji sa poslovnim partnerima, našim klijentima možemo ponuditi i sljedeće usluge:

  • pravna pomoć vezana za nekretnine
  • adaptacije nekretnina
  • arhitektonske usluge interijera i eksterijera
  • legalizacija nekretnine
  • procjena nekretnine od strane zakonski ovlaštenog procjenitelja
  • izrada certifikata energetske učinkovitosti

Adria La Mar agencija pruža kvalitetnu profesionalnu uslugu sa najvišim etičkim standardima uz njegovanje dugoročnih odnosa sa klijentima temeljenih na povjerenju, sigurnosti i stručnosti uz zadovoljstvo svih strana uključenih u realizaciju kupoprodaje

Podaci o tvrtci:
Adria La Mar nekretnine d.o.o.
Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
OIB: 04801647872
Član uprave: Marijana Maloča
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti
MBS: 081385778, Trgovački sud u Zagrebu
Polica osiguranja od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina broj: 804324328
IBAN: HR22 2402006 1101 0428 49. Erste&Steiermärkische Bank d.d, Zagreb.

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.