About Us

La Mar agencija za posredovanje u prometu nekretninama je licencirana agencija upisana prema Rješenju Ministarstva gospodarstva, rada, poduzetništva i obrta u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, registarski broj: 19/20, sa osiguranom djelatnosti kod Euroherc osiguranja d.d., a čije poslovanje je u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretninama.

Osim pružanja usluge posredovanja pri prodaji, kupnji, najmu ili zamjeni nekretnine, u suradnji sa poslovnim partnerima, našim klijentima možemo ponuditi i sljedece usluge:

  • pravna pomoć vezana za nekretnine
  • adaptacije nekretnina
  • arhitektonske usluge interijera i eksterijera
  • legalizacija nekretnine
  • procjena nekretnine od strane zakonski ovlaštenog procjenitelja
  • izrada certifikata energetske učinkovitosti

Dugogodišnje iskustvo na području rada sa nekretninama opravdano je zadovoljstvom, povjerenjem i preporukama mnogobrojnih klijenata. Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija.

Suradnja sa odvjetničkim uredom u Zagrebu i Rijeci posebno specijalizirani za imovinsko-pravne odnose, konzultacije i pravno praćenje, predstavlja temelj svake uspješne realizacije pravnog posla.

Aktivno pratimo situaciju na tržištu, promatramo, analiziramo i vodimo evidencije o promjenama jer smatramo da donošenje pravilnih odluka u vezi raspolaganja nekretninom zahtjeva stručnost, razboritost i povezivanje tržišnih prilika.

Cilj La Mar agencije je pružanje profesionalne usluge i kvalitete sa individualnim pristupom svakom klijentu.

Podaci o obrtu:
Obrt: La Mar nekretnine, obrt za poslovanje nekretninama i druge poslovne usluge, vl. Marijana Maloča, Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
Skraćeni naziv: La Mar nekretnine
Sjedište: Ulica Nikole Tesle 14/1, Zagreb
Adresa poslovanja: Ulica Nikole Tesle 14/1, Zagreb
Matični broj obrta: 98118633
Oib: 86375621048
Osiguravatelj profesionalne djelatnosti: Euroherc osiguranje d.d.broj: 804223479
Br.upisa u registar posrednika: 19/20

Podaci o tvrtci:
Adria La Mar nekretnine d.o.o.
Zagreb, Ulica Nikole Tesle 14/1
OIB: 04801647872
Član uprave: Marijana Maloča
Temeljni kapital: 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti
MBS: 081385778, Trgovački sud u Zagrebu
Polica osiguranja od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina broj: 804324328
IBAN: HR22 2402006 1101 0428 49. Erste&Steiermärkische Bank d.d, Zagreb.

This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.